VDSL kasten vervangen, één van onze specialismen!

Tijdens werkzaamheden t.b.v. de vernieuwing aan de kademuur op de Herengracht te Amsterdam is een actieve KPN-kabelverdeler tijdelijk enkele meters verplaatst. Nadat de versteviging aan de kademuur werd geplaatst, was het de eer aan ons om de kast terug te plaatsen.
Een deel van de damwand is uitgesneden en hier is een geleidingplaat op gelast. Nadien is de kast teruggeplaatst op de oude locatie en een halve slag gedraaid. Een mooie uitdaging in de smalle grachtenstraatjes van Amsterdam. Vakwerk van onze medewerkers !
 
Daarnaast hebben we in Ouderkerk aan de Amstel – bij een vernieuwing van een brug en een reconstructie van de omliggende wegen in het nieuw te realiseren fietspad – een KPN-kabelverdeler geplaatst.
Kortom een mooie klus om deze kabelverdeler tijdelijk te verplaatsen. Gezien de lengte van de bestaande kabels krijgen we de kast niet op de nieuw aangewezen locatie. Zodoende dient hier op een later moment een nieuwe kast te worden geplaatst.

Konings-Groep werkt aan bestaande en nieuwe kopernetwerken in geheel Nederland. Actieve koperverbindingen storingsvrij overnemen, de nieuwste lastechnieken, herstel van schades, (weg)reconstructies en storingen. Onze specialisten staan paraat en zullen ten allen tijde de kwaliteit leveren die u van ons gewend bent.

Scroll naar boven