DATANETWERKEN

Netwerkbekabeling

Netwerkinfrastructuren zijn een essentieel onderdeel van elke moderne onderneming waar bedrijfsprocessen afhankelijk zijn van betrouwbare informatieoverdracht. De kern van een netwerkinfrastructuur bestaat uit netwerkbekabeling, waarmee alle afzonderlijke elementen binnen uw netwerk worden verbonden tot een efficiënt werkend geheel. Konings-groep installeert kwalitatieve en hoogwaardige passieve netwerken, geschikt voor alle vormen van data, spraak of video.

Installeren van databekabeling

Cat5e, Cat6, Cat6a of Cat7? Konings-groep werkt samen met diverse fabrikanten en distributeurs waardoor wij alle typen databekabeling kunnen installeren. Wij kunnen u voorzien van een nieuw netwerk of een uitbreiding van uw bestaande netwerk realiseren.

data
data
6

Onderhoud en renovatie van bestaande netwerken en/of patchkasten

Is de beheersbaarheid van uw netwerk dusdanig verminderd dat u het overzicht kwijt bent? Konings-groep kan uw bestaande netwerkstatus in kaart brengen, verbeterpunten aandragen en uw netwerkinfrastructuur weer laten voldoen aan uw wensen en eisen. Ook het opschonen en opnieuw inrichten van patchkasten en serverruimten behoort tot de mogelijkheden.

WiFi

Waar passieve bekabeling ophoudt gaat Konings-groep verder: wij verzorgen ook de aanleg van WiFi infrastructuren. Wij kunnen u niet alleen begeleiden bij de gehele implementatie maar bieden ook losse diensten als netwerkadvies, WiFi site surveys of montage van acces points en antennes.

Wifi datanetwerk

Advies

Konings-groep heeft de beschikking over de kennis en expertise om u te adviseren over, en te voorzien van een hoogwaardig bekabelingsconcept. Desgevraagd ondersteunen wij uw organisatie met de inventarisatie van wensen en eisen, de keuze voor een type bekabelingsconcept en de uiteindelijke installatie hiervan.

Reeds overtuigd van onze kwaliteiten en geïnteresseerd in een vrijblijvende prijsopgave?

Ons bedrijfsbureau staat voor u klaar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven