VERLICHTINGSTECHNIEK

De markt van de openbare verlichting is volop in beweging.

Zowel op het gebied van sportveld, tuin en recreatieverlichting is er veel vraag vanuit Gemeentelijke en civiele instanties om deze werkzaamheden als totaalpakket uit te voeren. In januari 2017 heeft Konings dan ook de stap gezet naar Konings Verlichtingstechniek, onder de vlag van de Konings-groep.

Konings Verlichtingstechniek is begonnen met een aantal deskundige gecertificeerde medewerkers, welke ruime ervaring hebben met ondergrondse kabelnetten en tevens de benodigde kennis hebben van de bovengrondse werkzaamheden.

Daarnaast adviseert en beheert Konings Verlichtingstechniek op het gebied van zowel de openbare verlichting als sportveld- en industriële verlichting, hetzelfde geldt ook voor particuliere- (tuin) en recreatie verlichting.

Uiteraard blijven wij op de hoogte en bewegen wij mee met de nieuwste duurzame led-verlichting en alle innovatieve dynamische verlichting, welke in de huidige markt steeds meer in opkomst is.

Kortom, Konings Verlichtingstechniek is de perfecte partner voor Gemeentelijke en civiele instanties, recreatie en particulieren.

Verlichtingstechniek
wagenpark-verlichtingstechniek-1
verlichtingstechniek - Konings-groep

Reeds overtuigd van onze kwaliteiten en geïnteresseerd in een vrijblijvende prijsopgave?

Ons bedrijfsbureau staat voor u klaar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven