KOPERLASSEN

Onze afdeling Kabellas voert werkzaamheden uit in bestaande en nieuwe kopernetwerken in geheel Nederland.

Konings-groep is specialist op het gebied van telecomverbindingen via koperkabel. Ondanks de opmars van glasvezeltechniek zijn verbindingen via koperkabel nog steeds gemeengoed en maken serviceproviders, overheden en bedrijven hier volop gebruik van. Konings-groep biedt haar ervaring in elke discipline van het verbinden aan en maakt hierbij gebruik van jarenlange ervaring en vooroplopende en innoverende technieken. Onze specialisten zijn uitgebreid opgeleid en staan altijd paraat om de kwaliteit te leveren die van ons gewend bent.

VDSL kasten

VDSL Kasten

Konings-groep vervangt voor meerdere telecomproviders bestaande verdeelkasten, welke vervolgens worden ‘overstolpt’ door een nieuwe straatkast. Deze straatkasten krijgen hierbij meteen een glasvezelaansluiting. De vergroting van de kast met de “glazen bypass” is een tussenoplossing en nodig omdat de huidige analoge netwerken steeds vaker kwetsbaar en storingsgevoelig blijken te zijn. De digitale glasvezel-signalen worden aan de bestaande reguliere lijnen verbonden en kunnen daardoor per kast om en nabij 1200 woningen in een straal van ± 1.8 km aansturen op dit snelle netwerk.

Wijzigingen aan bestaande telecomnetwerken

Wij voeren voor diverse partijen wijzigen uit aan landelijke telecomnetwerken. Voorbeelden hiervan zijn: actieve koperverbindingen storingsvrij overnemen, de nieuwe lastechniek picabond, herstel van schades, wegreconstructies en storingen.

Kabellassen
Netwerk aanleggen

Aanleg nieuwe netwerken

Konings-groep ontwerpt, installeert en test nieuwe onder- of bovengronde telecomnetwerken. Indien gewenst kunnen wij voor u het gehele traject begeleiden en uitvoeren, de klant is Konings.

Voor aannemers binnen de branche biedt Konings-groep haar diensten aan als onderaannemer voor alle mogelijke werkzaamheden.

Civiele werkzaamheden, ook in vervuilde grond

Onze civiele ploegen bieden de mogelijkheid om onze werken snel, efficiënt en in eigen beheer uit te voeren. Uiteraard bieden we ook hierin ondersteuning aan onze klanten en zijn de ploegen in te huren voor diverse werkzaamheden. De ploegen zijn voorzien van modern materiaal, werken volgens alle veiligheidseisen en conform wetgeving. Zij graven kabelsleuven, lasgaten, boren en persen doorvoeringen en installeren mantelbuizen en kabeltracé’s.

Civiele grondwerkzaamheden

Reeds overtuigd van onze kwaliteiten en geïnteresseerd in een vrijblijvende prijsopgave?

Ons bedrijfsbureau staat voor u klaar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven