Meerjarig onderhoud OVL gemeente Land van Cuijk

Dat Konings-verlichtingstechniek de opdracht onderhoud OVL Land van Cuijk binnengehaald heeft is ook niet onopgemerkt gebleven bij het blad “Ondernemersmagazine voor Noordoost-Brabant”.
We kregen dan ook de vraag of hier een artikel aan gewijd mocht worden. Zie link voor het artikel: https://lnkd.in/eGcQZgYv

Uiteraard had dit succes nooit tot stand kunnen komen zonder het gehele team binnen Konings-verlichtingstechniek.

Dat de aanbesteding met vlag en wimpel werd gewonnen was reden voor taart, vertellen Jan van Meel (algemeen directeur) en Roland van de Rijdt (hoofd bedrijfsbureau).

De deal
Jan: “We mogen in de gemeente Land van Cuijk het onderhoud van de openbare verlichting doen, minimaal tot eind 2024 met mogelijk verlengingen van twee keer een jaar. We lossen storingen op, doen preventief en correctief onderhoud en vervangingen. Bovengronds, maar in samenwerking met netbeheerder Enexis ook ondergronds.”

Het gevoel
Roland: “Ons plan van aanpak scoorde op vijf van de zeven punten de maximale score. Daar waren we natuurlijk heel trots op.” Jan: “Als zoiets lukt, dan moet je het vieren, vinden we. En taart gaat er dan altijd in. In dit geval is die samen met de klant aangesneden.”

Het gevolg
Roland: “Nee, dit is geen opstap naar onderhoud in grote steden. We groeien hard, maar soms moet je even consolideren. Kwaliteit staat voor ons altijd voorop. We kunnen een mast die uit de grond is gereden nu meteen vervangen. Dat moet zo blijven, want daar zijn we ijzersterk in.”

Het belang
Roland: “Land van Cuijk is qua oppervlakte de grootste gemeente van Noord-Brabant. In totaal gaat het om zo’n 22.000 lichtpunten. Het sluit qua gebied ook perfect aan bij waar we met onze verlichtingstak al actief zijn, waaronder veel buurtgemeenten van Land van Cuijk.”

Het bijzondere
Jan: “Veel mensen van onze relatief nieuwe verlichtingstak, waaronder ook wij, werkten vroeger bij hetzelfde bedrijf. Daarmee waren we erg actief in de gemeentes die zijn samengegaan in Land van Cuijk. Daarnaast wonen veel van onze medewerkers er. Deze aanbesteding wilden we daarom écht pakken.”

Scroll naar boven