GLASVEZELTECHNIEK

Konings-groep heeft meer dan 15 jaar ervaring met glasvezeltechniek!

Wij zijn hier trots op en zetten deze ervaring graag in bij de ondersteuning van uw organisatie.

Wij excelleren in het opleveren van turnkey glasvezelinfrastructuren, zowel onder- en bovengronds als in-house. Onze ervaring en expertise is echter inzetbaar in elke fase van uw glasvezeltraject, van engineering tot installatie of kwaliteitscontrole. Wij streven ernaar om een betrouwbare partij te zijn, een langlopend partnerschap met diverse belangrijke bedrijven in de telecombranche is het gevolg.

Konings-groep beschikt over gediplomeerde werknemers, uitgerust met hoogwaardig gereedschap en apparatuur. Onze medewerkers installeren alle typen glasvezelverbindingen volgens de geldende normeringen en kwaliteitseisen.

Een greep uit onze diensten:

 • Fusielassen van singlemode en multimode fiber

  Konings-groep beschikt over de apparatuur en kennis om elk type glasvezelkabel te verwerken, in alle voorkomende situaties.

 • OTDR- en dempingsmetingen

  Glasvezelverbindingen van de hoogste kwaliteit. Wij hebben de meetapparatuur om alle verbindingen te testen en inspecteren.

 • Reinigen en renovatie

  Uw bestaande glasvezelinfrastructuur laten optimaliseren? Wij kunnen uw verbindingen inspecteren, reinigen en eventuele verbeteringen doorvoeren.

 • Assemblage en montage

  Glasvezelcomponenten in diverse soorten en uitvoeringen. Onze medewerkers monteren bij u op locatie conform de geldende voorschriften. Eventueel leveren wij de componenten vooraf gefabriceerd aan, waarmee de doorlooptijd van projecten te verkorten is. Alles is mogelijk.

 • Inblazen

  De blaasploegen van Konings-groep kunnen alle voorkomende kabels en geleidebuisjes inblazen in HDPE of multiduct-toepassingen. Dit kan onder- of bovengrond en inpandig.

 • Boringen en graafwerkzaamheden

  Wij hebben de beschikking over meerdere eigen graafploegen, welke alle voorkomende civiele werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en mogen werken in verontreinigde grond (BRL 7000 Protocol 7004).

Reeds overtuigd van onze kwaliteiten en geïnteresseerd in een vrijblijvende prijsopgave?

Ons bedrijfsbureau staat voor u klaar

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven