Nieuwe algemeen directeur

Jan van Meel nieuwe algemeen directeur Konings-groep

Jan van Meel (49) is met ingang van 1 januari 2021 de nieuwe algemeen directeur van De Konings-groep. Van Meel volgt Eric Tiellemans op, waar afgelopen winter in goed onderling overleg afscheid van is genomen.

Van Meel heeft in het verleden in verschillende (leidinggevende) functies gewerkt bij diverse (middel)grote aannemersbedrijven en detacheringsbureaus in het Zuiden van Nederland. Naast de aanstelling bij de Konings-groep is Van Meel ook nog steeds werkzaam voor de Rijksoverheid alsmede voor het energiebedrijf in Zeeland als technisch adviseur voor de technische installaties op en nabij de rijkswegen (Openbare Verlichting en Pompinstallaties).

De kennis en ervaring van Van Meel bij grotere Infra gerelateerde organisaties komt bij de Konings-groep goed van pas. Oud-eigenaar, oprichter en de interim directeur Geert Konings zegt daarover: “Met de aanstelling van Jan hebben we voor een zeer ervaren directeur gekozen, die weet hoe structuur en commercie hand in hand kunnen gaan. Met zijn ervaring kan hij, vanuit onze missie om de groei en een professionaliseringsslag door te voeren, de Konings-groep innovatie en groei bieden. We wensen hem veel succes.

”Ook Van Meel is enthousiast over zijn aanstelling: “Ik zie de enorme gedrevenheid en vakkundigheid bij het personeel van de Konings-groep en dat past bij mij als persoon. Daarnaast wil ik samen met de collega’s en bestaande, maar ook uiteraard met nieuwe klanten, op naar een gefundeerde samenwerking richting de toekomst. Ik kijk ernaar uit dit prachtige bedrijf te gaan leiden en deze positie verder uit te bouwen.”

Scroll naar boven